Trixie Zumba Skirted Leggings - Black

MCXKN743-01

Trixie Zumba Skirted Leggings - Black

Dance confidently with this cute workout leggings with an attached skirt that has the coverage that you need - perfect for walks to energetic activities like Zumba!

  • RM 45.00

6% GST inclusive

Please Select the Size:




Product Detail :
Material : Cotton 
Size : Comes in sizes 2XL, 4XL and 6XL 
Stretchable : Yes 
Thickness : Normal 
Special Note : Model wears size 2XL 
Also available in :
  • Dusty Green
  • Electric Blue
  • Light Pink
  • Orchid Pink
  • Dark Rose
  • Mint Green


Size Chart :

Look Book :







Product Enquiry
Qairul Bahyah Abd Rahman
Hai.. saya suka sgt seluar dan skirt zumba ni.. dan saya baru ulang order last week sbb selesa sgt seluar ni.. tapi nak bg cadangan kalau in future ada restock lagi.. nak minta panjangkan sikit skirt tu utk yg saiz 6XL.. sbb punggung saya agak besar so skirt tu jadi pendek kat blkg.. tq..
Admin Reply
Ok good idea, cik... TQ so much, I akan bgtau Production Team kita

Nida
Bila nak restock color utk 2xl ?
Admin Reply
Will try our best TQ

Tuty
please restock black colour... ,,
Admin Reply
Will try our best TQ

maizatul nur milha
klu beli ari ni bile boleh pos ye
Admin Reply
jika ada stock the next business day dah boleh pos ya

Qaqa R.
Hi. Is there any pieces left for 4XL, BLACK? Thank you.
Admin Reply
sorry black all sold out already :(
Page : 1 , 2  
Customer's Rating