Rita Formal Work Blazer - Black

MCXKN555-03

Rita Formal Work Blazer - Black

The blazer is every career woman's must-have piece in her closet. We understand the difficulty for plus-size women to find good quality blazers, so we have specially designed Rita blazer with these women in mind, with a durable and stretchable material for the best fit, form and comfort. Perfect for tying your professional outfit together for any formal events.

  • RM 79.00

6% GST inclusive

Please Select the Size:




Product Detail :
Material : Cotton Polyblend 
Size : Comes in sizes 2XL-7XL 
Stretchable : Yes 
Thickness : Normal 
Special Note : Model is wearing size 2XL. This blazer comes with shoulder pads and has two front pockets.


Size Chart :

Look Book :









 



Product Enquiry
anne
HI.. WHEN CAN RESTOCK 2XL PLEASE?
Admin Reply
hi, maybe in about 2 months' time :)

MASYITAH KHADIJAH BT MOHD AMIN
Ape mksud ukuran pinggang tu, contohnye 44-60? Blazer ni memeri ke?
Admin Reply
Yes betul - kalau nak the best fit, ikut 44 (contohnya 44-60) <--- kain tak tertarik

Kc
What size should I choose for bust 55", waist 58"?
Admin Reply
Hello, try 7XL :) TQ

Nor Adhana Mohamed
Sy nak beli blazer, First sign up.. So sy dpt discount rm10... Masa nak buat pymt tiba2 line slow.. Bila saya nak buat untuk kali kedua, saya dah tak dapat guna discount itu... Ada cara tak mcm mana utk saya redeem semula discount rm10 ini?
Admin Reply
Cik boleh bagi order number? yang bermula dengan MX

AIMY AMEERAH
Hi. Nak tanya, blazer yg saya beli by online ni mcm besar longgar, boleh tak saya nak tukar size dari 6xl ke 5xl? n kalau datang tukar kat showroom tu boleh tak? Tq.
Admin Reply
Yes boleh, asalkan tag baju tu ada lagi, cik boleh tukar. Yes boleh datang ke showroom. Kita buka Selasa - Sabtu 11am - 5pm. Cik boleh gunakan Waze utk search 'Mis Claire' lokasi di PJ. Kita sebaris dengan Hainan Coffee, dan di atas sebuah gym bernama Revelation Republic. Tingkat 1. TQ :)
Page : 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , ........ 17  
Customer's Rating
2016-08-14 07:07:54
Nabihah binti **** says :
BLAZER SANGAT SELESA DIPAKAI..:)
2016-05-15 08:36:03
QURRATULAINI BINTI MOHAMAD **** says :
it's awesome